пʼятницю, 9 листопада 2018 р.

"Осінній калейдоскоп" у початковій школі

8  листопада розпочалися предметні дні у початковій школі. Цього року ми вирішили провести цей захід у новому форматі. Свято початкової школи розпочала Панна Осінь, яка гостинно завітала до нас  із щедрими дарами, хлібом-сіллю. Покликала із собою братів-місяців,  закружляла у танку разом з осінніми листочками.
"Свято веселих парасольок" зібрало друзів на пізнавально-розважальну програму. Діти декорували парасольку, створювали їй рекламу, придумували лайфхаки, складали загадки. Дізналися багато цікавого про нашу скромну помічницю-парасольку. 
А ви знаєте, що найбільша парасолька діаметром 240 см може заховати 16 чоловік, а перші парасолі не мали нічого спільного з дощем, у давнину існувала професія людини, яка носить парасольки? У Португалії щорічно проводять фестиваль парасольок Umbrella Sky, у світі відзначається Міжнародний день кольорових парасольок.... і ще дуже-дуже багато цікавих фактів.
  Як відомо, кожна сучасна дівчинка - маленька модниця, в гардеробі якої повинна бути ця необхідна річ. Наші другокласниці  - справжні моделі - продемонстрували свої чудові парасольки під час дефіле.
Усі бажаючі сфотографувалися на пам'ять. 
Фотоальбом

2 коментарі: