неділя, 29 жовтня 2017 р.

Запорізька книжкова толока збирає друзів

Цього року розширилося коло друзів  Запорізької "Книжкової толоки - 2017" . До нього приєдналися учні і вчителі нашої школи, яким пощастило 28 жовтня відвідати цей чудовий фестиваль.
Зазирнули у казковий простір "Книголісся" на презентацію книги  Тараса Микитчака "Джмеленя та володарка злиднів". Із великим задоволенням взяли участь у майстер-класах з виготовлення незвичайних закладок, створення ляльки-мотанки, фігур зі скла, казкових музичних інструментів, пісочної анімації, розпису міфічних звірів за мотивами  творчості  Марії Приймаченко.
А потім завітали до книжкового ярмарку. Десятки українських видавництв пропонували свої книги. Найдовше затрималася біля прилавка "Видавництва Старого Лева". Придбала для класної бібліотеки "Диваки і зануди" та "Маленьку Книжку про Любов" Ульфа Старка, "Пес Мані або Абетка грошей" Бодо Шефера, "Чоловік, який вирощував комети" Анджели Нанетті.  Перечитаємо книги з дітлахами, запропонуємо батькам. З'являться нові теми для обговорення у літературній кав'ярні. 
Але спочатку треба вивчити абетку...

1 коментар:

  1. Дякую, що поїхали з нами. І вчителям-початківцям, і малечі Вам буде що розповісти. Та й батькам, сподіваюся, теж.

    ВідповістиВидалити